Komt u er niet uit? 088 118 9005 of

Een flyer in Oud-Ootmarsum plaatsen?

Wij streven er naar om u zo snel mogelijk een vrijblijvende prijsopgave en een voorbeeld van de flyer te sturen.

Aanhef
Flyer verspreiden
Wilt u een andere krant selecteren?
 • Professionele opmaak
  van uw flyer

 • In heel Nederland
  verspreiden

 • Alles onder 1 dak
  met 1 contactpersoon

 • Snelle reactie
  tijdens kantoortijden

Een flyer verspreiden in Oud-Ootmarsum

Een flyer laten drukken en verspreiden in Oud-Ootmarsum

Flyerhuis is de site waarop u zelf kunt regelen om een flyer in een specifieke plaats, huis-aan-huiskrant of in gewenste postcodes uw flyer te laten verspreiden. Dit kan via een huis-aan-huiskrant of via een folderpakket. Om via een huis-aan-huiskrant een flyer verspreiden is de attentiewaarde hoger, maar de kosten ook iets hoger dan via een folderpakket. Het is niet mogelijk om bij elke huis-aan-huiskrant van Nederland een flyer te verspreiden. We kunnen u altijd als alternatief aanbieden om de flyer met het folderpakket te verspreiden. Dit is mogelijk vanaf 10.000 stuks. Hierbij kunnen wij het drukwerk verzorgen. We maken uw flyer kosteloos op. U kunt hierbij uit een aantal templates kiezen. U kunt via de website zoeken naar de plaatsnaam, postcode of naam van de krant om uw flyer te verspreiden.

Vormgeving van uw flyer in Oud-Ootmarsum

Voor ons vormgeefteam aan de slag gaat ontvangen we graag uw tekst en eventuele afbeeldingen en/of logo. Als u dit heeft aangeleverd zullen wij aan de slag gaan met het ontwerp van de flyer. U ontvangt altijd een proef van de flyer ter goedkeuring. Heeft u nog wijzigingen? Deze voeren wij graag door totdat u tevreden bent met de opmaak van de flyer.

Flyer verspreiding is ideaal voor promotie in uw omgeving

U wilt graag uw bedrijf promoten? Of heeft u mensen nodig om uw vacature in te vullen? Of wilt u wellicht een open dag of een evenement promoten. Dan is flyerverspreiding een goede keuze! Wij helpen u graag om in Oud-Ootmarsum uw flyer te verspreiden voor meer bekendheid. Hierdoor zal een groot deel van Oud-Ootmarsum uw flyer zien en op de hoogte zijn van uw bedrijf, evenement of vacature. Komt u er niet uit of heeft u vragen? Bel ons voor hulp en advies 088 118 9005. Of stuur een mail naar mail@flyerhuis.nl. Ons team zit klaar om u verder te helpen.

Veelgestelde vragen

Kan ik bij elke krant een flyer verspreiden?

Bij veel huis-aan-huiskranten kunt u een flyer verspreiden. Echter hebben niet alle kranten deze mogelijkheid. Vraag hier een offerte aan en wij kunnen u hierover informeren.

Moet ik de flyer zelf opmaken?

Wij kunnen u helpen met het opmaken van uw flyer. Dit doen wij in lijn met uw huisstijl of website indien deze aanwezig is. U hoeft hiervoor alleen tekst aan te leveren en eventueel afbeeldingen of uw logo.

Het is ook mogelijk om het ontwerp van de flyer zelf aan te leveren, maar dit heeft verder geen invloed op de prijs.

Kunnen jullie ook brochures verspreiden?

Dat is zeker mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Bekijk alle veelgestelde vragen

Wij maken gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren.
Als je onze website gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarvoor toestemming geeft.