Komt u er niet uit? 088 118 9005 of

Veelgestelde vragen

In deze toch al moeilijke tijd willen wij het u zo makkelijk mogelijk maken. Zie daarom hieronder een verzameling van veelgestelde vragen.


Kan ik bij elke krant een flyer verspreiden?

Bij veel huis-aan-huiskranten kunt u een flyer verspreiden. Echter hebben niet alle kranten deze mogelijkheid. Vraag hier een offerte aan en wij kunnen u hierover informeren.

Moet ik de flyer zelf opmaken?

Wij kunnen u helpen met het opmaken van uw flyer. Dit doen wij in lijn met uw huisstijl of website indien deze aanwezig is. U hoeft hiervoor alleen tekst aan te leveren en eventueel afbeeldingen of uw logo.

Het is ook mogelijk om het ontwerp van de flyer zelf aan te leveren, maar dit heeft verder geen invloed op de prijs.

Kunnen jullie ook brochures verspreiden?

Dat is zeker mogelijk. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Vanaf welk aantal verspreiden jullie flyers?

Wij verspreiden vanaf 10.000 stuks.

Hebben jullie aanleverspecificaties voor het aanleveren van de flyer?

Jazeker, deze kunt u hier terugvinden: Aanleverspecificaties flyer

Kan ik in een specifiek gebied verspreiden?

Wij kunnen u voorzien van een offerte in een specifieke wijk/regio of postcodegebied. Let op: Wij verspreiden pas vanaf 10.000 stuks. Benieuwd naar de postcodes en aantallen? Vraag hier een offerte aan.

Kan ik zelf drukwerk aanleveren?

Dit is zeker mogelijk. Als u een aanvraag doet dan zullen wij u voorzien van een offerte met de aantallen per postcode die verspreid kunnen worden. Indien u akkoord gaat met de offerte dan zullen wij het afleveradres doorgeven waar de gedrukte flyers geleverd mogen worden en op welke manier. Dit kan per opdracht verschillen, dus neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wat is de deadline voor het verspreiden van de flyer?

Het proces om flyers te drukken en verspreiden omvat diverse schakels en kan per verspreiding verschillen. Dat is namelijk afhankelijk van diverse factoren. Hou in ieder geval rekening met 2 tot 2,5 week voor het drukken en verspreiden van de flyers. Feestdagen kunnen ook invloed hebben op de deadline van aanleveren, dus neem altijd contact met ons team op om zeker te zijn wanneer het flyerontwerp of een gedrukte flyer aangeleverd dient te worden.

Wat zijn de kosten van flyerverspreiding?

De kosten zijn afhankelijk van verschillende factoren: welke krant, de oplage, welk formaat flyer u wenst te verspreiden en of u zelf het drukwerk aanlevert of wenst dat wij dit voor u drukken. Voor een exacte prijsopgave, vraag hier een offerte aan.

Kan ik de opdracht nog annuleren?

Of u kunt annuleren is afhankelijk van diverse factoren. Neem direct contact op zodat wij dit kunnen nagaan.

Controleren jullie een aangeleverde flyer?

Wij zullen altijd kijken of de flyer de juiste kwaliteit is en de tekst nalopen, echter bent u zelf eindverantwoordelijk voor de (inhoud van de) flyer. Het is belangrijk dat de flyer volgens de specificaties worden aangeleverd, u kunt de aanleverspecificaties hier bekijken.

Hoe gaat de betaling in zijn werk?

Wij werken op basis van vooruitbetalen. We maken soms een uitzondering dat een factuur op rekening wordt gezet, maar dit gaat ten alle tijden in overleg.

U kunt gemakkelijk per iDEAL betalen of door middel van een handmatige bankoverschrijving.

Wat kost de vormgeving van mijn flyer?

Niks! Dit is een service die we gratis aanbieden. Dus geen verborgen kosten. Alle genoemde prijzen zijn inclusief de vormgeving van uw flyer.

Hieronder kunt u een selectie van flyers bekijken die wij ontworpen hebben. Zit er iets tussen wat u aanspreekt? Dan kunt u dit aangeven, zodat wij hier rekening mee kunnen houden als we uw flyer ontwerpen. Mocht u andere wensen hebben dan horen we dat ook graag.

Vraag hier een offerte aan.

Wij maken gebruik van cookies om de website goed te laten functioneren.
Als je onze website gebruikt, gaan wij ervan uit dat je daarvoor toestemming geeft.